Komentář, na který odpovídáte

14. 07. 2009 - 08:16
 

bublina*: Je to tak, moje mamka říkala alobalu staniol. Je to už hodně let, kdy jsem tento rozdíl zjistila ve škole, a začala ji to "vtloukat do hlavy". Myslím si, že staniol se stále používá třeba na balení čokolád a některých bonbonů, třeba v bonboniéře. Ale nevím to. . Ovšem vždy, když jdu alobal použít, nevím do jaké strany balit maso - lesklé nebo matné. Teď už chápu, že je to úplně jedno - hliník z obou stran je stejný

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Alobal nebo staniol?